Cda@piclens Photography

By: AzLiEdA FoReVeR

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Jun-2014 01:21 Email | Share | | Bookmark

salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=>

http://thephotolicious.com/shida/

meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens.....




Monday, 1-Jun-2009 13:22 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS BERTANDANG FAHMY & ROHAYA

PENGANTIN : FAHMY & ROHAYA
LOKASI : JALAN SUNGAI UDANG,KLANG
TARIKH : 31 MEI 2009
SESI OUTDOOR : BOTANIC GARDEN,BUKIT TINGGI,KLANG

























Monday, 25-May-2009 02:54 Email | Share | | Bookmark
PERSANDINGAN SHAM & JU..

subhanallah..sedo x sedo dh 3 minggu aku x upload gambo..
bz tramatz mengedit gambo member2 photog..sowi eh korang..
si jue ni mmg lah tramatz cantek...make up pon cantekkkkk...
sila klik http://geecantik.blogspot.com/ untuk melihat hasil ayaq tangan
faizal yg mmg vogue abess lahhh..
job ni job member aku...aku just 2nd photog jer..sila klik http://eonefoto.fotopages.com/
layanzz...
































Thursday, 7-May-2009 14:25 Email | Share | | Bookmark
NURBANI & HASLIZAN..sanding,bertandang & outdoor..

di atas sebab2 kebizian yg teramatss sangat maka lambat lah untukku meng upload
gambar2 manten ni...adehaiii..pnyer la manyak gilo gambo derang nehh..
pinau mato dok memilih...tambah laks si pngantin pompuan ni suke begayo..husband
nyer malu2 api mahuuu...wakakakaka...
gambo sudeh anto print..sok proses wat album plaks...sabo eh korangg..
thanx sgt2 sebab sabo...














Monday, 27-Apr-2009 08:29 Email | Share | | Bookmark
..PERNIKAHAN NORBANI & HASLIZAN..

pengantin : Norbani & Haslizan
Tarikh : 24 april 2009
Tempat : Simpang 5,Sungai Besar,Selangor













[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net